LeKi-lentis vahvisti rivejään

Lentopallon miesten ykkössarjassa kolmantena oleva Lempäälän Kisa vahvistaa rivejään kokeneella yleispelaaja/hakkurilla Petteri Fribergillä. 27-vuotias ja 196-senttinen Friberg pelasi kahteenkin otteeseen Kisassa menneillä kausilla, niistä toisen kokonaan kaksi kautta sitten. Viime sesongin VaLePan kasvatti pelasi Mestaruusliigaa Loimaan Hurrikaanissa ja myös Iskusta häneltä löytyy mittava ura pääsarjasta.

Syksyn Friberg on ollut pelaamatta, mutta on toiminut kansainvälisen läpimurtonsa tehneen naisten maajoukkueen fysioterapeuttina ja on samalla pitänyt kunnostaan hyvää huolta.

LeKin pelaajarosteri on suht’ ohut. Tomi Perkiö meni armeijan harmaisiin tammikuussa ja useammalla pelaajalla on pieniä vaivoja riesanaan. Senpä takia kauden huipentavaan kevääseen LeKin oli järkevää hankkia lisälaajuutta rosteriinsa. Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 20. tammikuuta, kun Kyyjärven Kyky saapuu Hakkariin.

 

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.