Loiske katkaisi tappioputkensa

Viisi häviötä putkee ja sen jälkeen tasapeli lukemin 2–2. Siinä Sääksjärven Loiskeen saldo viime kuukausilta futsalin ykkösdivarissa. Tasapelipiste tuli vieraspelissä hervantalaisseura ACE:ta vastaan, ja kun se tuli lopun nousun ansiosta, tuotti se ainakin lievän ilontunteen sääksjärveläisten mieliin.

– Hyvin taistelimme, tappioputki katkaistiin ja molaripelimme oli loistavaa, keri Loiskeen valmentaja Aki Lehtinen ottelun iloisimmat asiat yhteen.

– Enemmänkin tarjolla toki oli. Maalipuiden väliin oli meidän vaikea osua eli tehottomuus taas riivasi. Pelaajatilanne oli jälleen kerran hankala. Lentsuisia ja kolhujen kärsimiä äijiä oli taas mukana ja osa oli tautisina kotona vällyjen alla, jatkoi Lehtinen.

ACE meni pelin alussa johtoon, mutta sinnikkään kirin ja Ali Al-Zubeidin kavennuksella sekä Teemu Heinosen noin kaksi minuuttia ennen pelin loppua tekemällä tasoituksella Loiske sinni eron kiinni. Liigasakki PP-70:sta lainattu molari Ville Mansikkamäki oli loiskelaisten suurin sankari. Mansikkamäki saanee olla lainalla siirtorajan loppuun, mutta palannee sydäntalvella emoseuraansa. Yksi alkukauden Loiskeen runkomiehistä, Markku Niskala, jatkaa pelejään Raahen Moonissa, johtuen hänen kouluasioistaan.

Yksi lisäpiste nosti Loiskeen pois jumbosijalta, mutta kirimistä edelleen pisaaa, jotta putoamiselta joukkue välttyisi. 19. tammikuuta Hakkariin saapuu PTU Porin Pihlavasta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.