Kolme miestä ja yksi nainen vangittu – Kadonneen nuoren miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi

Poliisi epäilee alkuvuodesta kadonneeksi ilmoitetun Jere Lindellin, 21, joutuneen henkirikoksen uhriksi.  Poliisi otti 18. helmikuuta kiinni kolme henkilöä ja 20. tammikuuta kiinni yhden henkilön epäiltynä henkirikokseen. Epäillyt, kolme miestä ja yksi nainen, on tänään vangittu tapaukseen liittyen Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Nimikkeinä ovat yhden epäillyn osalta murha ja kolmen muun rikoksen tekijän suojeleminen ja/tai hautarauhan rikkominen. Koska tutkinta on kuulustelujen osalta alkuvaiheessa, rikosnimikkeet saattavat tutkinnan edetessä muuttua.

Poliisi on eristänyt Parkanon rautatieaseman läheisyydessä metsässä alueen, jossa rikoksen uhri on todennäköisesti surmattu. Vainajaa on yritetty hävittää paikalla olleessa risu/puukasassa polttamalla.

Koska teko on tehty tämän hetken tiedon mukaan 28.-29. joulukuuta välisenä yönä, tapahtumapaikka on jäätynyt ja jäänyt lumen alle. Tästä syystä poliisi joutuu sulattaman uhrin löytöpaikkaa. Poliisi on pyytänyt virka-apua puolustusvoimilta alueen eristyksen valvonnassa.

Jere Lindell on ollut tavoittamattomissa joulukuun lopulta lähtien. Poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?