312 allekirjoitti adressin konserttisalin saamiseksi Lempäälään

Lempäälän Mieskuoro esiintyi viime itsenäisyyspäivänä Virta-kampuksella Lempäälässä. Kuva: Kari Pusa

”Asianmukaiset juhla- ja konserttitilat Lempäälään” -niminen nettiadressi on nyt suljettu. Sen allekirjoitti yhteensä 31 henkilöä.

Adressissa ehdotetaan koserttisalin rakentamista Lempäälän entisen lukion tontille toteutettavan yläkoulun yhteyteen.

Adressi luovutetaan Lempäälän kunnanhallitukselle ensi maanantaina 21. tammikuuta. Adressin luovuttavat Reijo Fredriksson, Usko Gullsten, Pekka Ketonen, Riitta Mäkinen, Mikko Nurminen ja Heli Väissi. Adressin otta vastaan kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Hakala (kok.).

Adressin laatija Heli Väissi kiittää Usko Gullsténia adressin käynnistymiseen vaikuttavan ao. kuntalaisaloitteen laadinnasta ja Pekka Ketosta teknisestä avusta sekä kaikkia allekirjoittajiaja adressiin jo sen laadintavaiheessa sitoutuneita tahoja.

– Elämme toivossa, että kunnassa herätään mainitunlaisten tilojen tarpeeseen ja tehdään kaikki voitava niiden hankkimiseksi, Väissi sanoo korostaen, että adressissa esitetystä monitoimitilasta ei odoteta prameaa, suurta ja kallista tilaa, vaan koulukäytön lisäksi seminaareihin, elokuviin, teatteritoimintaan, juhlatilaisuuksiin sekä musiikki- ja tanssiesityksiin soveltuvaa akustoitua salia.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.