Urheilugaala: KiiltoClean Suomen aktiivisin työpaikka 2018

KiiltoCleanissa tuetaan henkilöstön fyysistä aktiivisuutta monin eri tavoin. Laaja valikoima omia harrastusvuoroja tarjoaa henkilöstölle liikunnan iloa ja sosiaalista toimintaa työkavereiden kanssa. Henkilöstöstä nimetyt ja tehtävään koulutetut liikunta-aktivaattorit tuovat työyhteisöönsä tietoa harrastusmahdollisuuksista ja aktiviteeteista ja kannustavat työkavereita mukaan toimintaan. Kuva: KiiltoClean

KiiltoClean valittiin vuoden 2018 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi kolmen finalistiehdokkaan joukosta Helsingissä 17. tammikuuta järjestetyssä urheilugaalassa.

KiiltoClean on Kiilto Family-konsernin emoyhtiä Kiilto Family Oy:n tytäryhtiö, kemian teollisuuden yritys, joka valmistaa ja markkinoi pesu-, puhdistus- ja hoitoaineita, hygieniatuotteita ja teollisuuskemikaaleja .KiiltoCleanilla on toimipisteet Suomessa Lempäälässä, Turussa, Raisiossa, Helsingissä ja Hankasalmella.

KiiltoClean Oy:n lisäksi ehdolla olivat Nokia Oyj ja Vakuutuskeskus.

Kiillossa on tehty työtä työhyvinvoinnin ja henkilöstöliikunnan edistämiseksi jo useiden vuosikymmenten ajan. Koulutetut liikunta-aktivaattorit, monipuolinen liikuntatarjonta ja lähes 200 työntekijän vapaaehtoisuuteen perustuva systemaattinen kuntotason seuranta nostavat merkittävästi henkilöstön liikuntamääriä.

Kiillossa tuetaan henkilöstön fyysistä aktiivisuutta monin eri tavoin. Laaja valikoima omia harrastusvuoroja tarjoaa henkilöstölle sekä liikunnan iloa että tärkeää sosiaalista toimintaa työkavereiden kanssa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.