Zonesissa uutta myös ilmainen sisäänpääsy alueelle

Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin

Pikselissä voi seikkailla virtuaalimaailmassa. Kuva: Pikseli/Arcade

Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin yhteyteen Lempäälän Ideaparkiin avataan 16. helmikuuta uusi virtuaalipuisto. Pohjoismaiden johtava virtuaalipuistotoimija Pikseli avaa ainoan toimipisteensä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Samalla sisähuvipuisto uudistuu, ja jatkossa koko alueelle on vapaa pääsy.

Virtuaalitodellisuus mahdollistaa elämyksiä, joita muuten ei ole mahdollista kokea. Upeiden pelien kirjo vie maailman ympäri.  Voi kiipeillä Mount Everestillä tai lentää pilvenpiirtäjien yllä, kertoo Pikseli Arcaden operatiivinen johtaja Mirka Löfman.

Särkänniemen sisähuvipuistoon tulee 12 pelitilaa ja laaja pelivalikoima.

– Teemme yhteistyötä pelistudioiden kanssa ja päivitämme valikoimaamme jatkuvasti. Mukana on pelejä, joita ei voi pelata missään muualla, jatkaa Löfman.

Maailmalla virtuaalipuistot ovat suosittuja, ja myös Pikselin toimipaikoissa suosituimmat ajat varataan jo viikkoja aiemmin. Särkänniemen sisäpuisto Zones odottaa virtuaalipuiston tuovan puistoon erityisesti aikuisia ja yritysasiakkaita.

– Pikselin elämykset on suunniteltu sosiaalisiksi kokemukseksi, jotka ovat parhaimmillaan yhdessä ystävien kanssa. Saamme nyt vetovoimaisen kohteen kaikenikäisille. Viime vuoden lopulla saadut anniskeluoikeudet mahdollistavat entistä paremmat yritys- ja ryhmäpalvelut, kertoo puistonjohtaja Maria Eskelinen.

– Alueellemme on jatkossa vapaa pääsy. Nyt siis voi huoletta kävellä portista sisään ja tulla katsomaan, mitä hehtaarin kokoiselta alueeltamme löytyy. Lisäksi valikoimiin tulevat perhe- ja sarjaliput, toteaa Eskelinen.

Myöhemmin keväällä avautuu E-urheiluareena.

– Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin uudistukset tukevat hienosti Ideaparkin kokonaistarjontaa, missä elämykset, harrastukset sekä valtakunnalliset urheilutapahtumat ovat jo tällä hetkellä poikkeuksellisen isossa roolissa, iloitsee Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Suunnitelmat julkaistaan alkukeväästä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.