Kesola johtaa puhetta Vesilahden kirkkovaltuustossa

Sunnuntaina 27. tammikuuta Vesilahden kirkossa siunattiin uudet luottamushenkilöt tehtäväänsä. Mukana tilaisuudessa oli myös piispa Matti Repo, koska tilaisuus aloitti samalla myös piispantarkastuksen Vesilahden seurakunnassa. Päätapahtuma piispantarkastuksessa on ensi adventtina. Kuva: Merja Viljanen

Vesilahden ev.-lut. seurakunnan kirkkovaltuusto on tehnyt 10. tammikuuta ja kirkkoneuvosto 17. tammikuuta luottamushenkilövalinnat.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajana 2019–20 toimii Anneli Kesola Minun kirkkoni on meitä jokaista varten ehdokaslista (kok.). Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi 2019–20 valittiin Mari-Anne Luukas Vesilahden Keskustan seurakuntaväki ehdokaslista (Srk-väki, kesk.).

Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan jäsenet ja varajäsenet 2019-22 ovat Mauri Penttilä (pj.) Vesilahden Keskustan seurakuntaväki ehdokaslista (Srk-väki, kesk.), varalla Hans Vaasvainio, Anna-Maija Kurki (vpj.) Minun kirkkoni on meitä jokaista varten ehdokaslista (kok.), varalla Liisa Rahunen sekä Marja Rantala Vesilahden Keskustan seurakuntaväki ehdokaslista (Srk-väki, kesk.), varalla Anja Haliseva.

 

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja 2019–2020 toimii Markku Kankainen Vesilahden Keskustan seurakuntaväki ehdokaslista (Srk-väki, kesk.).

Kirkkoneuvoston jäsenet ja henkilökohtaisine varajäsenineen 2019-20 ovat Vesilahden Keskustan seurakuntaväen ehdokaslistasta (Srk-väki, kesk.) Markku Kankainen, varalla Hans Vaasvainio, Mauri Penttilä, varalla Harri Pitkämäki, Anja Haliseva, varalla Aino-Riikka Simula ja Lahja Ali-Löytty, varalla Marja Rantala.

Minun kirkkoni on meitä jokaista varten ehdokaslistasta (kok.) kirkkoneuvostossa ovat 2019–2020 Tapani Pietilä, varalla Markku Miikkulainen, Seppo Parkkila, varalla Panu Bergius, Tiina Ainasoja, varalla Johanna Vuori ja Anna-Maija Kurki, varalla Susanna Suoniemi.

 

Vesilahden kirkkovaltuusto. Kuva: Merja Viljanen

Kasvatustyön toimikunta: Mari-Anne Luukas (pj.), Liisa Rahunen, Hans Vaasvainio, Lauri Nieminen, Aino-Riikka Simula, Silja Vehmassalmi sekä Vesilahden Valkohännät -lippukunnan edustajana Jenni Raudas.

Jumalanpalvelus- ja musiikkitoimikunta: Tapani Pietilä (pj.), Marja Rantala, Tuija Halivuori, Mauri Penttilä, Anneli Kesola ja Sari Da Conceicao.

Taloustoimikunta: Markku Kankainen (pj.), Markku Miikkulainen, Anja Haliseva, Johanna Vuori, Panu Bergius ja Harri Pitkämäki.

Diakonia- ja lähetystoimikunta: Valto Sorva (pj.), Lahja Ali-Löytty, Kaija Sillanpää, Riitta Rantala, Johanna Vuori, Niina Vartiamäki, Panu Bergius ja Kari Lepola.

 

Vesilahden kirkkoneuvosto. Kuva: Merja Viljanen

Lisäksi kirkkoneuvosto perusti historiatyöryhmän vaalimaan Vesilahden seurakunnan historiallista perintöä ja kehittämään sekä ideoimaan toimintaa sen ympärille. Ryhmä suorittaa tarpeen mukaan myös vuosittaista dokumentointia. Edellinen historiatyöryhmä kuuluu työryhmään. Uusina jäseninä toimikuntaan kirkkoneuvosto valitsi Heikki Marttilan, Kaj-Erik Tulkin, Markku Kankaisen ja Anneli Kesolan. Kokoonkutsujana toimii kirkkoherra.

 

Lempäälän-Vesilahden Sanomat julkaisee toimikunnat ilman ehdokaslistatietoja, koska toimikunnat eivät ole päättäviä elimiä, vaan niissä valmistellaan ja toimeenpannaan asioita. Toimikunnassa on jäseniä myös listojen ulkopuolelta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.