Myös Hakkariin hankitaan lisärakennus

Moision koululle isompi lisärakennus – kuukausivuokra 24 000 euroa

 Kuva: LVS-arkisto

Lempäälän Moision ja Hakkarin kouluille tulee lisätiloja. Kouluille hankitaan väliaikaiset lisärakennukset, jotka otetaan käyttöön syyslukukauden alkaessa elokuussa.

Moision koululle tulee kaksikerroksinen, 12-luokkainen koulurakennus, jota kaavaillaan sijoitettavaksi nykyisen neliluokkaisen vuokrarakennuksen paikalle. Valmista perustusta ja kunnallistekniikkaa aiotaan hyödyntää  uudessa vuokrarakennuksessa.

Lisärakennus hankitaan viideksi vuodeksi Parmaco Oy:ltä 24 000 euron kuukausihinnalla, eli noin 1,4 miljoonan kokonaissummalla. Rakennus on hankinnasta päättäneen Lempäälän yhdyskuntalautakunnan mukaan käytössä siihen asti, kunnes Moision-Kuljun alueelle rakennetaan uusi pysyvä koulu.

– Tilat riittävät koulun lisääntyneelle oppilasmäärälle ja liikuntahallilta siirtyville kahden luokan oppilaille. Lisäksi laajennettavan ruokasalin tilalta siirtyy yksi luokka lisärakennukseen, lautakunta näkee.

 

Hakkarin koululle  vuokrataan kahden vuoden ajaksi koulurakennus, johon tulee kuusi perusluokkaa eteisineen ja vaadittuine wc-tiloineen. Kerrosalaltaan rakennus on 446 neliömetriä, ja se tulee koulun pysäköintipaikalle omilla perustuksillaan. Vesijohto ja viemäri liitetään Ahertajantiellä kulkeviin linjoihin ja sähkö saadaan Hakkarin koululta.

Rakennuksen kuukausivuokra on reilut 15 000 euroa. Lisäksi 430 euroa kuussa veloitetaan toimitukseen kuulumattomista lisävarusteista. Hakkarin koulun lisärakennus vuokrataan Cramo Oy:ltä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.