Loiske koki pahan tappion Joensuussa

Futsalin ykkösdivarin häntäpään taistelussa käytiin äärimmäisen tärkeä kamppailu Joensuun Riverballin ja Sääksjärven Loiskeen välillä. Loiske sai matkaan mukaan hyvän pelaajarosterin, mutta joensuulaisten Dimitri Klimov teki pelin 33. minuutilla ratkaisevan osuman, jonka turvin isäntäjoukkue Riverball voitti pelin maalein 4–3 (3–2).

Voitollaan Riverball nousi sarjassa tasapisteisiin Loiskeen ja Hervannan ACE:n kanssa. Sarjasta tippuu suoraan kaksi huonointa, neljäs vaaravyöhykkeen joukkue on Espoo, jolla on kahden pisteen etu häntätrioon.

Joensuussa Loiskeella oli matkassa mukana kaksi täyttä kentällistä miehiä plus hyvä veskari Sami Mansikkamäki. Pelin alku oli melkoista ilotulitusta, kun Riverball osui kahdesti ja Loiske kerran Mikke Litmasen voimin. Alkuminuuttien jälkeen puolustukset molemmissa päissä tarkentuivat ja maaleja ei enää samaa tahtia mätetty.

Ali Al-Zubeidin ja Mikael Sulkon maaleilla Loiske nousi 3–3-tasatilanteeseen, mutta lopun hurjasta lempääläisyrityksestä huolimatta Klimovin tekemää joensuulaisosumaa ei Loiske saanut enää kuitattua.

Loiske saa kotiareenalleen seuraavaksi Espoon, sen jälkeen vielä Kokkola/Kaustinen ja Tornio saapuvat pitkien matkojen takaa Lempäälään. Kolmella kotivoitolla sarjasopimus varmuudella sinetöityisi. Vieraspelit Loiske pelaa Jyväskylässä sekä Raahessa. Sarjan pistepörssissä loiskelaisista vain Mikael Sulkko (8+5) mahtuu top-50:n joukkoon.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.