Sisukas Loiske ryöpytti Espoota

Kuva: Antti Raunio
Mikael Sulkko oli neljällä maalilla pääseppänä, kun Loiske murjoi futsalissa EBK:n maalein 13–4.

Sääksjärven Loiskeen futsal-miehistölle, sen valmennukselle ja taustatiimille on nostettava hattua. Joukkue oli jo aivan kanveesissa kärsien joulun molemmin puolin kammottavia rökäletappioita vajaalla miehistöllä pelaten. Putoaminen ykkösdivarista kohti piirisarjojen syövereitä näytti hyvinkin todennäköiseltä. Mutta mitä vielä; Loiske aloitti uuden vuoden kunniaksi sisukkaan jahdin ja on koonnut etenkin kotipeleistään hyvän pistepotin, joka alkaa pikku hiljaa hilata joukkuetta turvaan. Tuoreimmat pinnat tulivat murskavoitolla yhdestä päävastustajasta eli Espoon EBK:sta maalein 13–4.

– Kyllä kotisalissa pelaaminen on rautaa. Nyt toteutimme sovittuja asioita ja pelasimme mahtavalla sykkeellä. Yhdeksän maalin plussa tekee maalierollemmekin hyvää, iloitsi Loiske-piiska Aki Lehtinen, muistaen kuitenkin realismin makoisan voiton hetkelläkin.

– Vielä on koottava pisteitä sarjapaikan varmistamiseksi. Ja nykyveskarimme Mansikkamäen Ville on mukana enää yhden pelin ajan, joten loppukauden kolmeen peliin on molariongelma jotenkin ratkaistava, jatkoi Lehtinen.

EBK-ottelun loiskelaisnimi oli Mikael Sulkko, joka pamautti neljä osumaa. Miika Saarenrinne, Tommi Ahola ja Markus Sairiala tekivät kaksi osumaa per mies ja yhden maalin tekijöitä olivat Teemu Heinonen, Ali Al-Zubeidi ja avausmaalinsa miesten karkeloissa tehnyt Veikka Nieminen.

Taistelu sarjan tyvessä on edelleen ääritiukkaa. Loiske matkaa seuraavaksi Jyväskylään sarjakakkosen Riemun vieraaksi. Hakkariin saapuvat sarjakärki Tornio ja keskikastin KPV. Jyväskylän ohella Raahe on toinen vieraspelin määränpää. Kaksi voittoa neljästä pelistä saattaa hyvinkin riittää sarjasopimuksen uusimiseen.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.