Nurmelle neljä vuotta käytössä ollut siirtokoulu

Elinkaarensa päähän tulleen Nurmen koulun tontille sijoitetaan ensi alkuun 600-neliöinen siirtokelpoinen koulu. Pysyvä koulurakennus on tarkoitus pystyttää tontille myöhemmin. Kuva: Katariina Rannaste

Lempäälän kunnan yhdyskuntalautakunta on päättänyt hankkia Nurmen koululle siirtokoulun Elementit-E Oy:ltä.

Kunnan siirtokoulurakennustoimittajilta saamista tarjouksista Elementit-E Oy:llä oli halvin kuukausivuokra ensimmäiselle viidelle vuodelle, noin 10 500 euroa kuussa. Tarjouspyynnössä oli lisäksi optio seuraaville viidelle vuodelle.

Tarjoukset pyydettiin noin 600 neliömetrin suuruisesta koulurakennuksesta, joka käsittää mm. neljä luokkahuonetta, keittiötilan, ruokasali ja opettajien huoneen. Kilpailutuksessa huomioitiin myös käytössä ollut rakennus, mikäli sen kunto on lähes uutta vastaava.

Tarjottu rakennus on ollut koulukäytössä neljä vuotta. Yritys on tarjoutunut muuttamaan rakennuksen lämmitysjärjestelmää kaukolämpöön soveltuvaksi ja maalaamaan sisätilat ennen luovutusta.

Rakennus on tarkoitus sijoittaa Nurmen koulun tontille siten, että pysyvä koulurakennus pystytään rakentamaan koulun tontille myöhemmin sekä niin, että rakennuksessa pystytään käymään koulua rakennusajan ajan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.