Paunonen valittiin Vesilahden hallintojohtajan virkaan

Akaan entinen kaupunginjohtaja Aki Viitasaari sai kutsun haastatteluun Vesilahden hallintojohtajan virkaan. Kuva: Akaan Seutu

Vesilahden kunnanhallitus valitsi maanantaina 18. helmikuuta hallintotieteiden maisteri Kati Paunosen kunnan hallintojohtajan virkaan. Virka vapautuu nykyisen hallintojohtajan Minna Hutkon jättäessä 28. helmikuuta tehtävän.

Tamperelainen Kati Paunonen toimii SASKY-koulutuskuntayhtymän henkilöstöpäällikkönä.

Varalle kunnanhallitus valitsi lempääläläien hallintotieteiden maisteri Sinikka Rantamäen. Rantamäki on Vesilahden kunnan talouspäällikkö.

Määräaikaan mennessä virkaan saapui 18 hakemusta. Kunnan haastattelu- ja rekrytointiryhmä valitsi heistä haastateltavaksi kuusi henkilöä.

He ovat Paunosen ja Rantamäen lisäksi  Johanna Järvensivu, hallintotieteiden maisteri Pirkkalasta, Päivi Mäkelä, hallintotieteiden maisteri Lempäälästä, Merja Vihtiälä, kauppatieteiden maisteri Kangasalta sekä Aki Viitasaari, hallintotieteiden maisteri Vesilahdesta.

Viitasaari erotettiin Akaan kaupunginjohtajan virasta toukokuussa 2017.

Hakijat on haastateltu 1. ja 4. helmikuuta. Haastattelujen perusteella työryhmä oli esittänyt Vesilahden hallintojohtajan virkaan Kati Paunosta ja varalle Sinikka Rantamäkeä.

Haastattelujen perusteella työryhmä päätti esittää Vesilahden kunan hallintojohtajan virkaan Paunosta, joka osoittautui työryhmän mielestä sopivimmaksi hallintohtajan tehtävään. Paunosella on sen mukaan hyvä kokonaisuuksien hahmottamiskyky, laaja palveluiden ja prosessien kehittämiskokemus sekä esimieskokemus. Lisäksi Paunosella on monipuolista projektiosaamista ja kokemusta laatujohtamisesta.

Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.