Kuusiniemi rymisteli aitojen hallipronssia

Yleisurheilun sisäratojen SM-mittelöt käytiin Kuopiossa. Lempäälään tuli kisoista upeasti SM-pronssi, kun kuljulaissprintteri Santeri Kuusiniemi huipensi hyvän hallikautensa 60 metrin aitojen kolmossijaan.

– Juoksu itsessään oli kaukana aitajuoksusta. Se oli rankkaa rymistelyä. Nopeudella mennä runttasin aitavälit, joten varaa on aikaa parantaa reilusti, hymähti pronssistaan tyytyväinen Santeri, jonka aika oli 8,04.

Kaksoisvoitto meni Jyväskylään Elmo Lakan ja Ilari Mannisen voimin.

Sileällä matkalla sadasosat olivat Kuusiniemenä vastaan, sillä alkuerissä nykäisty aika 6,95 jäi sadasosan finaalista ja tuotti kahdeksannen sijan.

Toinen LeKi-YU:n edustaja korkeushyppääjä Matias Mustonen oli hänkin lähellä mitalia, sillä tulos 202 oli sama kuin pronssille hypänneellä Valtteri Mattilalla, mutta Mustosella oli tällä kertaa huonompi pöytäkirja kuin Mattilalla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.