Lempäälä ostaa kiinteistöjä ja purkaa ne – kiinteistö- ja toimitilaohjelma listaa muun muassa kehitettäviä kohteita

Lempäälän kunta ostaa ja purkaa useita kiinteistöjä osana kunnan kiinteistö- ja toimitilaohjelmaa. Ohjelmassa linjataan kunnan kiinteistöjen osalta, mitkä kiinteistöt on tarpeen omistaa, mitä on tarpeen kehittää ja mistä voidaan luopua.

Ohjelman mukaan Lempäälä muun muassa hankkii kiinteistöjä maanhankintatarkoituksissa ja purkaa ne myöhemmin. Kyseiset kohteet ovat Myllylä (Manttaalitie 4), Elisan laitetila ja asunto (Manttaalitie 2) ja Marjamäentie 5 ja 7, omakotitalot Halkolasta (Korteseläntie 3), Ruskea-ahteelta (Saikantie 18) ja Sääksjärveltä (Paloaukea 3).

Ohjelmassa kiinteistöt on jaettu kolmeen salkkuun: säilytettäviin, kehitettäviin ja luovuttaviin.

Kehitettävien listalla ovat Uudentalon tila sekä Nurmen koulun kiinteistö ja Hakkarin vuokrakoulu.

Pitkäahteentiellä sijaitsevan Säpinän perhetuvan osakkeen myyntiaikeista luovuttiin, koska päivähoito tarvitsi tilat takaisin omaan käyttöönsä, ja Ryynikän päiväkoti otettiin takaisin päivähoidon käyttöön tammikuussa 2019.

Ohjelmassa myös todetaan, että Halkolantien työvalmennuskeskuksen toimintoja tiivistetään päärakennukseen ja raksahalliin, ja että tarvittavat lisätilat vuokrataan tai hankitaan omaksi.

Kiinteistö- ja toimitilaohjelman kiinteistöjen salkutus on hyväksytty kunnassa vuonna 2016, ja sitä on vuoden 2019 osalta päivitetty.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.