ABS1 ja Öljypiste Lempäälä (Auto & Konehuolto Kuusela) yhdistyivät

ABS1 Auto- ja Kolarikorjaamo Center hoitaa kaikki automerkit Ideaparkin vieressä

Yrittäjät Topi Kuusela ja Timur Inapshba löysivät yhteistyöstä synergiaetuja ja nyt saman katon alta löytyy auto- ja kolarikorjaamo sekä automaalaamo. Maaliskuussa palvelut täydentyvät autokatsastuksella.

Kolahtiko?

Liikennevahingon sattuessa ensimmäinen ajatus on usein kuinka nopeasti oman auton saa takaisin käyttöön ja miten helpolla järjestelyistä selviää. Harva pystyy luopumaan ajoneuvostaan pitkäksi aikaa ilman hankaluuksia. Auto on saatava nopeasti takaisin ajoon, että kiireinen arki pysyy hallinnassa.

Lempäälästä löytyy ratkaisu auto-ongelmiin. Ideaparkin viereen Ruokosmetsänkadulta muuttaneet ABS1 ja Lempäälän Öljypiste yhdistyivät. ABS1 Auto- ja Kolarikorjaamo Center huoltaa ja korjaa kaikki automerkit ja on yhteistyössä jokaisen vakuutusyhtiön kanssa. Yritys on entuudestaan tunnettu laadukkaasta työnjäljestä, nopeudesta sekä palvelusta.

– ABS1:n ja Lempäälän Öljypisteen eli Auto & Konehuolto Kuuselan yhdistyminen tuo meille synergiaa, täydennämme toinen toistamme. Asiakkaalle tämä näkyy siinä, että kaikki palvelut löytyvät helposti saman katon alta. Pidämme työjonot lyhyinä, joten meille saa auton nopeasti huoltoon. Jokaiseen autoon kiinnitetään huomiota, teemme yksilöllistä, laadukasta työtä, kertoo toimitusjohtaja Timur Inapshba.

– Sijaitsemme aivan Ideaparkin vieressä ja kolarikorjauksissa sijaisautopalvelumme helpottaa asiakkaittemme liikkumista. Maaliskuusta alkaen palvelumme laajenee entisestään, kun avaamme katsastuskonttorin.

ABS1 Auto- ja Kolarikorjaamo Centerin maalaustyön laadun ovat huomanneet myös useat autoliikkeet, muun muassa Luxyry Car Collection Realparkissa. Erikois- ja harrastusautojen maalaaminen onkin ABS1:n arkipäivää ja työnlaatu on taattu kaikille asiakkaille. Korjaamossa huolletaan kaikki automerkit.

Palveluihin kuuluvat kaikki autojen korjausten ja huoltojen lisäksi varaosamyynti, rengashotelli, autosähkötyöt, hitsaukset, oikaisu- ja peltityöt sekä maalaukset – kaikki mitä auto voikaan tarvita.

– Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä, kyllä täältä on mukava lähteä taas uudelta näyttävällä autolla. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

ABS1 Auto- ja kolarikorjaamo Center

Ideaparkinkatu 11, Lempäälä
0400 236 226
info@abs1.fi236 226

Avoinna ma-pe 8.00–17.00
Viikonloppuina sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelu / Customer service:
suomi, englanti, venäjä, saksa

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?