”Jännäksi menee”

Futsalin ykkösdivarin viimeinen kierros on lempääläisittäin hiuksianostattavan jännittävä. Loiske kohtaa Hakkarissa suoraa liiganousua kärkkyvän Tornion ja lempääläisten pahin kiistakumppani ACE saa vastaansa Hervannassa panoksetta pelaavan keskikastin Zenithin. Eroa Loiskeen ja ACE:n välillä on kolme pistettä ja maalierotkin ovat koko lailla samankaltaisesti pakkasella.

– Maalierokin voi olla ratkaisevassa roolissa, jos me emme saa kairattua huippuvireiseltä Torniolta pinnoja ja ACE voittaa Zenithin. Jännäksi menee, analysoi Loiske-luotsi Aki Lehtinen sarjataulukkoa.

Loiskeella kaikki on kuitenkin omissa käsissä, sillä yksikin piste riittäisi sarjasopimuksen uusintaan. Raahestakin pinna olisi ollut otettavissa, mutta 2. maaliskuuta pelatussa ottelussa isäntäseura Moon oli selkeästi maalein 7–2 Loisketta terävämpi.

– Ensimmäinen vartti keikuttiin mukana pelissä hyvin, mutta sitten alkoi väsykin iskeä. Vastustaja sai maalejaan meidän virheistä, näki Lehtinen Raahen-pelin ratkaisun.

Loiskeen maalit Raahessa tekivät Miika Saarenrinne ja Abdulla Al-Barkat. Ratkaiseva Tornio-peli käydään ensi lauantaina eli 9. maaliskuuta Hakkarissa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.