Kommentti: Lempäälä-tietous kasvoi pohjoisessa

Lempäälän Kisan jääkiekkoilijat ottelivat Rovaniemellä Mestis-pelissä. Lempäälän Kisan lentopalloilijat ottelivat tismalleen samaan aikaan myös Rovaniemellä lentopallon ykkössarjan ottelussa. Sääksjärven Loiskeen futsalmiehet ottelivat puolestaan Raahessa lajin ykkösdivarin kamppailussa. Pohjois-Suomeen tuli siis aimo pläjäys Lempäälä-tietoutta.

Lempäälälle mainiot urheilijat ja urheilujoukkueet tuovat summamäärin tunnettavuutta, pr:ää ja positiivisuutta. Jos moisen ”mainoksen” ja julkisuuden ostaisi rahalla vaikkapa maakuntamediasta, saisi siihen varata viisinumeroisen summan euroja. Esimerkiksi sunnuntaisessa (10.3.) Rovaniemen valtalehti Lapin Kansassa ”Lempäälä” on saanut paljon palstatilaa.

Se, että kolme joukkuetta reissaa satojen kilometrien matkan peleihinsä, nielee summamäärin euroja ja muuta vaivannäköä. Onneksi paikalliset mesenaatit, kunta, yritystukijat ja maksava yleisö, palkitsevat niin kiekkoilijat, lentismiehet kuin futsaläijätkin olemalla mukana ja mahdollistamalla näin hienojen ja korkeatasoisten joukkueiden olemassaolon.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.