Ehdokaslistat koko maassa jätetty – Pirkanmaan Sinisten ehdokas Lempäälästä on Seppo Kapanen

Sinisten listalta eduskuntaan pyrkivä lempääläinen Seppo Kapanen (vas.) haluaa edistää muun muassa pyöräilyn asemaa, ja lahjoitti eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terholle UNIVERSA Cycling Teamin pyöräilypaidan. Kuva: Arti Prihti

Puolueiden lopulliset ehdokaslistat on viime viikolla jätetty vaalipiirilautakunnille ympäri Suomen.

Pirkanmaan Sinisten ehdokas Lempäälästä on yrittäjä ja insinööri Seppo Kapanen, 38, jonka kärkiteemoihin kuuluu muun muassa pienyrittäjyyden helpottaminen.

Kapasella on 10 vuoden ajalta monen alan yrittämisestä kokemusta. Hän on muun muassa toiminut rakennusyhtiössä, joka rakensi hirsimökkejä ja huviloita venäläisille avaimet käteen -periaatteella, sekä yrityksessä, joka erikoistui sampien kasvatukseen ja kaviaarin tuotantoon.

Ruplan arvon heikentyessä vuonna 2015, Kapasen yritykset ajautuivat konkurssiin. Tämän pohjalta hän peräänkuuluttaa muun muassa mikro- ja pienyrittäjien verotuksen keventämistä, saneerausmenettelyn helpottamista ja konkurssilain uudistamista.

Tämän lisäksi Kapanen on innokas pyöräilyn puolestapuhuja; hän on mukana kehittämässä suomalaista nuorisopyöräilyä ja valmentaa tytärtään Elisabet Kapasta maantiepyöräilijäksi.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?