Loiske jatkaa futsalin ykkösdivarissa

Tiukille meni, mutta lopussa tuli iso helpotuksen hulvahdus Sääksjärven Loiskeen futsalväen tunteisiin. Loiske hävisi oman viimeisen ykkösdivaripelinsä liiganousija Torniolle hyvän taistelun jälkeen maalein 4–7. Loiskeen ainoan uhkaajan ACE:n ottelu alkoi pari tuntia myöhemmin Hervannassa Zenithiä vastaan.

Helsinkiläisseura Zenith oli Loiskeen onneksi tosimielellä matkassa ja vaikka ACE lopussa nousikin uhkaavasti, oli lopputulos 3–3-tasapeli. Näin Loiskeen ja ACE:n ero sarjassa oli kaksi pistettä. Loiske jatkaa divarissa ja ACE putoaa yhdessä Joensuun Riverballin kanssa.

– Päällimmäinen tunne on helpotus. Aika vaikea kausi on nyt takana ja nyt pääsee hiukan huoahtamaan, kiteytti Loiskeen kovia kokenut valmentaja Aki Lehtinen fiiliksensä, kun ACE-pelin lopputulos oli hänelle selvinnyt.

– Torniota vastaan saimme ukot viritettyä ja haastoimme sarjanousijaa urhoollisesti, ihan loppuun saakka ei vain kanttimme nyt kestänyt.

– Jatkoa ei ole mietitty, mutta jatkosta puhutaan lähiaikoina. Se on mielestäni varmaa, että nykyisellä rosterilla ei kannata jatkaa vaativassa valtakunnallisessa ykkösdivarissa. Pelaajia on saatava lisää ja sitoutumisastetta on nostettava, teesitti Lehtinen.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.