Liikuntasalin väliverho valahti alas kesken miesten ryhmäliikuntatunnin – ”Tuli voimalla alas”

Väliverho valahti vauhdilla alas kesken miesten ryhmäliikuntatunnin. Kuva: Katariina Rannaste

Lempäälän Virta-kampuksen liikuntasalin väliverho valahti alas torstaina 14. maaliskuuta kesken miesten ryhmäliikuntatunnin.

Pirkan opiston liikuntaryhmäläiset olivat kello 19.10 maissa tekemässä alkulämmittelyjä, kun yhtäkkiä salin jakava väliverho valahti alas.

– Olimme tekemässä alkulämmittelyjä isossa ringissä, kun kuului räjähtävä ääni ja verho tuli voimalla alas. Ohjaaja ehti siirtyä alta pois, ja pari kaveria oli siinä hollilla, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut, kuvaa paikalla ollut Pertti Laine.

– Verholla on painoa varmasti useampi sata kiloa, joten kyllä siinä olisi ollut henki pois, jos alle olisi jäänyt, hän tuumaa.

Väliverho oli ennen onnettomuutta nostettu ylös ja pian sen jälkeen se oli omalla painollaan valahtanut alas.

Liikuntasali on tällä hetkellä pois käytöstä.

Urakoitsijan edustaja rakennuspäällikkö Jyrki Välimäki Lujatalolta ei osannut perjantaina sanoa syytä verhon pettämiselle.

– Olen ollut verhotoimittajaan yhteydessä, mutta vielä en ole saanut asiaan selvyyttä. Sitä tullaan selvittämään, hän toteaa.

– Verho on edelleen erittäin tukevasti kiinni yläosastaan, mutta kyllä se on varmasti kovaa ääntä pitänyt alas tullessaan, Välimäki sanoo.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.