Sähköauto, hybridi tai polttomoottori – Electric Car Service huoltaa kaikki huippuammatti-taidolla

Electric Car Service huoltaa kaikki automerkit. Dmitri Horev ja Sergei Kompaneitsev osaavat alan huippuammattilaisina kaivaa ratkaisut visaisiinkin ongelmiin.

Lempäälän Realparkin alueelta löytyy autohuolto, jota voi hyvällä syyllä kutsua alan osaamiskeskittymäksi. Electric Car Service huoltaa ja korjaa niin sähköautot, hybridit kuin perinteiset dieselit ja bensa-autot.

– Olemme erikoistuneet sähkö- ja hybridiautoihin, mitä varten meillä on erilliset tilat ja koulutettu, ammattitaitoinen henkilökunta, kertoo toimitusjohtaja Sirkku Kiikkerä.

Sähköautoja tai hybridejä voivat huoltaa vain koulutetut asentajat. Sähköautoa huollettaessa paikalla pitää aina olla vähintään kaksi henkeä, mikä osaltaan kertoo työn vaativuudesta ja vaaroista.

– Elektroniikkaa löytyy runsaasti myös muista autoista. Ongelmien ratkaisu vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, sanoo työnjohtaja Dmitri Horev.

Tänä päivänä voi kännykkäsovelluksella lukea auton vikakoodin, mutta koodi saattaa tosiasiassa antaa vain viitteen siitä, missä todellinen vika on.

– Oikean vian löytäminen ja korjaaminen on meidän osaamistamme. Meille on tuotu korjattavaksi autoja, joiden vikoja ei ole pystytty muualla paikantamaan ja ratkaisemaan, kertoo Sergei Kompaneitsev.

Elektroniikan lisääntymisen vuoksi nykyautoissa esimerkiksi öljyn- tai akunvaihto voi vaatia sähköisen kuittauksen autotehtaalta. Tätä varten huollossa pitää olla lisenssit, ohjelmat ja laitteet.

– Meillä on voidaankin huoltaa kaikki merkit ja se on meidän valttimme. Autoilijan ei enää tarvitse ajaa hintavaan merkkihuoltoon, Kiikkerä sanoo.

Liike hoitaa kattavasti myös kaikki autojen korjaukset, ja lisäksi tarjolla on katsastuspalvelu.

Electric Car Servicen henkilökunnalle hyvä asiakaspalvelu on kaiken keskiössä.

– Teemme tätä työtä sydämellä asiakkaan parhaaksi. Meille tärkeää on hyvä maine, mikä kantaa eteenpäin, Sirkku Kiikkerä sanoo.

Electric Car Service 
Autohuollot kaikkiin merkkeihin, myös sähkö- ja hybridiautot!

Realparkinkatu 12, Lempäälä. Aukioloajat 7.30-16.00, puh. 040 647 1445

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?