Lempäälän Syokonkan Judon Antti Saranko otteli judomestaruuteen

Antti Saranko korkeimmalla korokkeella. Kuva: Titus Saranko

Lempäälän Syokonkan Judon Antti Saranko (M+90 kg) voitti kultaa Vantaalla 24. maaliskuuta pidetystä valtakunnallisesta judon alempien vöiden mestaruuskilpailuista.

Antti Saranko otteli viidesti voittaen kaikki ottelunsa joko suoraan ipponilla tai sitten kahden waza-arin aikaansaamalla ipponilla.

– Viime vuotinen viitossijani jäi vähän harmittamaan ja lähdin nyt parantamaan sijoitustani. Tavoitteellinen treenaus osaavan valmennustiimin ja hyvien treenikavereiden kanssa tuotti tulosta ja tämä voitto maistuu erityisen hyvältä, sanaili tyytyväinen voittaja kilpailun jälkeen.

Samana viikonloppuna olivat ottelemassa niin ikään Vantaalla Hontai-shiaissa Felix Vainiola (P13-46) ja Toni Kuosa (P13-42). Kumpikin poika otteli sisukkaasti napaten yhden ippon-otteluvoiton. Felixin sarjassa tämä riitti pronssimitaliin Tonin sijoittuessa neljänneksi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.