Esa Kunnari palaa lentiksen ykkössarjajoukkueen peräsimeen

Tuleva lentopallon päävalmentaja Esa Kunnari oli mukana pelaajana LeKin ikämiesjoukkueissa tänä keväänä. Kuva: Antti Raunio

Keväällä 2016 Lempäälän Kisa ylsi lentopallossa historiansa upeimpaan saavutukseen pelaamalla ykkössarjan finaaleissa ja niitä seuranneissa liigakarsinnoissa. Valmentajana tuolloin toimi tamperelainen Esa Kunnari.

Nyt samainen Kunnari on tehnyt sopimuksen lempääläisjoukkueen valmentamisesta kaudella 2019–20. Mukana valmennustiimissä jatkavat edellissesongeilta tuttu duo Jani Huurne ja Marko Laakso.

– Polte palata muutaman välivuoden jälkeen lentiksen haalarihommiin on kova. Kun kotiväki näytti vihreää valoa, oli lempääläisten kyselyyn helppo antaa myöntävä vastaus, Kunnari kommentoi.

Valmennustroikan ensimmäisessä palaverissa työnjakoa hahmoteltiin ja uutuutena päätettiin, että joukkue käynnistää niin sanotut ”pre season” -treenit pääsiäisen jälkeen ja treenikausi jatkuu toukokuun puoliväliin saakka.

– Kootaan iso sakki harjoittelemaan. Viime kauden LeKi- ja Jyry-pelaajia sekä lahjakkaimpia junnuja. Lisäksi huhuillaan myös seuran ulkopuolisia treenareita, Kunnari suunnittelee.

Lentiksen taustapuuhaajien mukaan noin puolenkymmentä suullista jatkosopimusta viime kauden pelaajien kanssa on tehty. Muutama pelaaja LeKin kauden 2018–19 sakista lopettaa tai siirtyy muihin maisemiin. Sopimusjulkistamisia on luvassa toukokuun alussa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.