Pörinän ja popituksen lauantai

Kun kevätkelit ovat lämmenneet, ovat näköjään myös mopoilijoiden ja mopoautoilijoiden hormonit ilmeisesti lähteneet hyrräämään.

Aivan kuten linnut visertävät äänekkäästi kilpaa kumppanin löytämiseksi keväisin, näköjään myös edellä mainitut ovat pudottaneet pakoputkistoistaan puolet pois ja kääntäneet volat kaakkoon subbareistaan.

Lauantai-iltana 6. huhtikuuta tällainen sakki valloitti Lempoisten koulun pihaa yli tunnin ajan hieman ennen iltakymmentä ja aiheutti mekastuksellaan harmaita hiuksia aamuvuoroon meneville sen verran pahasti, että poliisit oli kutsuttava paikalle.

Arvoisat vanhemmat, vaikka tällä kertaa poliisit eivät tainneet ehtiä ajoissa komentamaan, ensi kerralla he ehkä ehtivät ja silloin on tuloksena sakkoja ja ajokorttien menettämisiä (koskee näitä mopoilijoiden virityksiä) ynnä kevytmoottoripyöräveroja ja vakuutusmaksuja.

Tulee huomattavasti halvemmaksi ottaa tämä asia puheeksi kotona kuin ottaa ne puheeksi poliisien kanssa. Eli muistuttakaapa teinejänne, että ei todellakaan ole ok ilta-aikaan popittaa ja pöristellä niin, että koko tienoo raikaa kilometrien säteellä.

 

Uneton Lempäälässä

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.