Lempäälän Hevosyhdistys toimii jälleen

Lempäälän Hevosyhdistys on heräillyt henkiin pitkän tauon jälkeen. Yhdistyksen ideana ja toiveena olisi kerätä Lempäälän hevosihmiset yhteen ja järjestää erillaisia hevostapahtumia ja retkiä vuosittain.

– Meidät löytää Facebookista  jonne päivittelemme tapahtumia, ravi/ratsastustuloksia sekä pieniä esitelmiä kylän hevosista ja ihmisistä. Ja jos haluaa liittyä yhdistykseen tai on jotain kysyttävää niin rohkeasti yhteyttä joko Facebookin kautta tai sitten sähköpostilla lempaalanhevosyhdistys@gmail.com, kertoo Johanna Limola.

LVS julkaisee uutisia paikallisten ravureiden menestyksestä raveissa. Viime viikolla Katriina Rauhalan omistamat  suomenhevoset sijoittuivat raveissa kolmen joukkoon. Uransa ensimmäisen startin juossut tamma Huikee sijoittui Porissa heti toiseksi ajalla 1.35.3. Huikee on myös Katriinan kasvattama. Ja Verna-Illuusia oli kolmas Teivon illassa ajalla 1.29.2. Verna-Illuusia on Martti Hämäläisen valmennuksessa.

Rauhalan kimppahevonen Tattoo Avenger sijoittui pahan alkulaukan jälkeen hienosti neljänneksi ajalla 1.17.9x.  Huikee ja Tattoo valmentautuvat Hannu Isotalon tallissa Lempäälässä. Onnea omistajille ja valmentajille.
Ti 2.4 Teivo
 3. Verna-Illuusia/ Jarmo Saarela  1.29.2
Pe 5.4 Pori
2. Huikee/ Hannu Torvinen  1.35.3
4. Tattoo Avenger / Hannu Torvinen  1.17.9x

Lempäälän hevosyhdistys jatkaa toimintaa pitkän tauon jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?