Gallup: Pelipäivä vaatii veronsa – mistä urheilija kaivaa energiansa?

Lempäälän Kisan 1-sarjan lentopallojoukkueella on kauden aikana pelejä 24-30 välillä. Otteluita on lähes joka viikonloppu, joskus kaksikin peräkkäisinä päivinä. Siihen päälle vielä harjoitukset kolmesti viikossa, sekä työn tai opiskelun ja perheen yhdistäminen samaan yhtälöön. Mistä lentopalloilija kaivaa elinvoimaa? Jokaisella on oma voimalähteensä ammentaa lisävirtaa. Teimme elivoima-gallupin pelaajille.

Jyri Niemi. Kuva: Jani Huurne

Jyri Niemi, libero

–Pelipäivänä saan energiaa hyvistä päikkäreistä, kuunnellessani kaiuttimista Cheekin tuotantoa ja juomalla pari battery-energiajuomaa. Kyllä sillä lähtee!

Sten Kruuda. Kuva: Jani Huurne

Sten Kruuda, keskitorjuja

– Ehdottomasti saan lisävoimaa perheestä. Vaimosta sekä lapsesta. Jatkossa voi olla lisäenergialle tarvetta, kun on tulossa perheenlisäystä.

Kasper Pennanen. Kuva: Jani Huurne

Kasper Pennanen, yleispelaaja

– Minulle energiaa antaa voitonhalu! Halu voittaa motivoi treeneissä yrittämään kovempaa ja peleissä ylittämään itsensä. Voittaminen on aina ykköstavoite. Lisävirtaa antaa myös se, kun huomaa kehittyneensä jossain.

Olli-Pekka Palomäki. Kuva: Jani Huurne

Olli-Pekka Palomäki, keskitorjuja

– Itselläni pelipäivänä saan buustia kunnon pelimusiikin kuuntelusta. Arvostan kovaa rokkia, kuvailisin sitä nimellä kirkonpolttohevi. Lisäksi halu päästä pelaamaan ja osoittaa, että ansaitsee peliaikaa, auttaa tsemppaamaan joka päivä treeneissä.

Teemu Koivunen. Kuva: Jani Huurne

Teemu Koivunen, keskitorjuja

– Pelipäivän traditioihin kuuluu pelipäiväpulla. Se voi olla pulla tai munkki, ja syödään jollain pysähdyspaikalla, jos mennään vieraspeliin. Mieluiten Omar-munkki. Sillä saa hyvät energialisät peliä varten.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.