Opiskelijat pusertavat tapahtuman lastensairaalan hyväksi – Lue mitä Kimi Räikkönen ja Patrik Laine ovat lahjoittaneet huutokauppaan

Oskari Heikkilä, Leevi Holopainen, Akseli Johansson, Jalmari Jauhiainen, Minni Forss, Mirka Hotti ja alarivissä Matias Heikkilä ja Sofia Hakamäki : järjestävät huutokauppatapahtuman Ideaparkissa. Mitä he itse siitä saavat? Yhden opintopisteen.

Yksi opintopiste vastaa noin 27 tuntia töitä. Kahdeksan liiketalouden opiskelijaa Tampereen ammattikorkeakoulusta on varmasti tehnyt opintopisteensä eteen töitä.

Minni Forss, Mirka Hotti, Sofia Hakamäki, Oskari Heikkilä, Leevi Holopainen, Akseli Johansson, Jalmari Jauhiainen ja Matias Heikkilä ovat järjestämässä huutokauppatapahtumaa Lempäälän Ideaparkiin.

Lauantaina toukokuun 4. päivänä järjestettävän tapahtuman tuotto ohjataan lyhentämättömänä Tampereen uudelle lastensairaalalle.

– Opiskelijaporukalla tätä tehdään, Minni Forss tapahtumaa järjestävästä ryhmästä kertoo.

– Meidän pitää järjestää opintoihin kuuluva loppunäyttö kolmannelle sektorille, ja olemme valinneet kohteeksi Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n.

Huutokaupan varoilla on tarkoitus parantaa pikkupotilaiden viihtymistä pitkien sairaalahoitojen aikana. Lisäksi tavoitteena on parantaa vanhempien yöpymismahdollisuuksia lastensa luona.

– Emme ota tästä itsellemme mitään, vaan saamme tästä yhden opintopisteen. Teemme tämän hyvän asian puolesta, Minni Forss selvittää.

– Ja homma lähti ehkä vähän lapasesta, hän nauraa.

Huutokaupattavaksi on lahjoituksena saatu muun muassa Kimi Räikkösen lippis ja pienoiskypärä nimikirjoituksilla, Patrik Laineen pelipaita nimmarilla, grillejä, lahjakortteja ja erilaisia tuotepaketteja.

– Otimme julkisuudenhenkilöihin ja yrityksiin suoraan yhteyttä, ja eri tahot ovat lähteneet hienosti mukaan sponsoroimaan tapahtumaa, Minni Forss kertoo.

– Tällä hetkellä mukana on 30-40 lahjoittajaa, ja pyrimme saamaan heitä vielä lisää.

Huutokaupan näyttö on kello 13 ja huutokauppa alkaa kello 14. Meklarina toimii Jani Saikkonen.

Muun muassa nimikirjoituksella varustettua Patrik Laineen pelipaitaa huutokaupataan Lempäälässä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.