Hiihdon supertähti Krista Pärmäkoski vierailee torstaina Lempäälässä

Olympiamitalisti ja suomalaisen naishiihdon ykköstähti Krista Pärmäkoski saapuu torstaina 2. toukokuuta Lempäälään. Pärmäkoski osallistuu nimeään kantavan hiihdon KristaCupin palkintojenjakoon Hakkarissa.

KristaCup on Hämeen Hiihto ry:n järjestämä nuorisocup 7–16-vuotiaille hiihtäjille. Pärmäkoski toimii kilpailun kummina ja saapuu onnittelemaan palkittuja.

Pärmäkoski julkisti maanantaina uutisen, että hän ei harjoittele tulevana talvena Suomen hiihtomaajoukkueen kanssa, vaan hakee harjoituksellisesti uusia virikkeitä itsenäisemmällä harjoittelulla maajoukkueryhmän ulkopuolelta.

Torstaina Hakkarissa myös juostaan LeKi Yleisurheilun järjestämä maastojuoksun maastojuoksucupin osakilpailun. Maastojuoksukilpailut ovat kaikille avoimet eikä osallistumismaksua ole. Sarjoja on 5-vuotiaista 17-vuotiaisiin ja aikuisiin. Maastojuoksucupin kilpailut alkavat kello 18, ja Pärmäkoski on mukana KristaCupin palkintojenjaossa maastojuoksujen loputtua.

KristaCupissa palkitaan kuusi eniten kokonaispisteitä kerännyttä. Lempäälän Kisan nuorista hiihtäjistä kuuden parhaan joukkoon eri ikäluokissa ylsi 14 hiihtäjää.

2011-ikäluokassa Aleksi Kivistö oli neljäs, 2009-ikäluokassa tyttöjen puolella Aada Ylilehto oli toinen ja pojissa Joonas Kolehmainen ensimmäinen ja Joona Kivistö viides, 2008-ikäluokassa Aapeli Karislahti oli toinen. 2007-ikäluokassa Emilia Ylilehto oli kuudes ja Oliver Kaikkonen neljäs. 2006-ikäluokassa Antti Urvanta oli kuudes, 2005-ikäluokassa Ella Noora Haapalehto ensimmäinen ja Oona Kaikkonen neljäs. 2004-ikäluokassa Hetta Niemelä oli kuudes ja Juho Keskinen ensimmäinen. 2003-ikäluokassa Atte Urvanta oli kolmas ja Samuli Jalonen viides.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?