LeKin Mestis-lisenssi evättiin taloussyistä, mutta ”merkittävä tekijä oli myös Lempäälässä vallitseva eri ihmisten soittelu liittoon ja toimijoiden haukkuminen”, Jukka Laakso sanoo

LeKille ei myönnetty perjantaina 3. toukokuuta Mestis-lisenssiä seuraavalle kiekkokaudelle. Lisenssikomitea perusteli päätöstään pitkälti LeKin taloudellisilla haasteilla. LeKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso kommentoi LeKin nettisivuilla, että vaikutusta oli myös yksittäisten henkilöiden toiminnalla.

– Lisenssikomiteaa ei saatu vakuutettua riittävästi taloutemme vakiinnuttamisesta ja sen vuoksi komitea tuli tähän päätökseen. Perusteluissa oli myös yksittäisten henkilöiden vaateita, joilla oli merkittävä vaikutus kielteiseen päätökseen. Lisenssikomitea kertoi puhelimessa lisäksi, että merkittävä tekijä päätöksessä oli myös Lempäälässä vallitseva eri ihmisten soittelu liittoon ja toimijoiden haukkuminen. Erittäin merkittävänä tekijänä pitivät myös muutamien yksittäisten henkilöiden toimintaa ja kommentteja lempääläläistä Mestis-kiekkoa vastaan, Laakso sanoo.

– Tämä on erittäin valitettavaa ja surullista. Ja erittäin iso menetys koko Suomi-kiekolle, mutta ennen kaikkea Pirkanmaan ja Hämeen kiekkoilulle. Samaan aikaan kun taustalla on tehty runsaasti töitä ja näkymät tulevaisuuteen olisivat olleet huomattavasti paremmat, niin valitettavasti ei kuitenkaan onnistuttu saamaan kaikkia osapuolia ymmärtämään yhteistyön tärkeyttä, Laakso harmittelee.

 

LeKi ulos Mestiksestä – ei saanut lisenssiä ensi kaudelle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?