Osan palkansaajista ja eläkeläisistä pitää tehdä täydennykset veroilmoitukseen viimeistään huomenna

Veronmaksaja voi saada verotuksessa erilaisia vähennyksiä, jotka pienentävät veron määrää. Osan vähennyksistä Verohallinto tekee automaattisesti. Osa vähennyksistä on itse ilmoitettava Verohallintoon.

Jos esitäytettyyn veroilmoitukseen pitää tehdä muutoksia, osan palkansaajista ja eläkeläisistä pitää toimia viimeistään huomenna 7.5. Verohallinto suosittelee tekemään täydennykset sähköisesti OmaVero-palvelussa.

Palkansaajien ja eläkeläisten veroilmoituksen määräpäivät on jaettu kolmeen päivään. Esitäytetyltä veroilmoitukselta tai OmaVerosta näkee, onko oma palautuspäivä 7.5., 14.5. vai 21.5.

Verohallinto on lähettänyt huhtikuun aikana 4,9 miljoonalle suomalaiselle esitäytetyn veroilmoituksen. Suurimmalla osalla tiedot veroilmoituksella ovat valmiiksi oikein, eikä heidän tarvitse tehdä korjauksia.

Viime vuonna esitäytettyä veroilmoitusta täydensi 1,45 miljoonaa suomalaista. 61 prosenttia heistä teki täydennykset verkossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?