”Kärsivällisyyttä tarvitaan”

Sääksjärven Loiskeen alkutaival jalkapallon kolmosdivarin keväässä tiedettiin jo etukäteen kivikkoiseksi, johtuen tiukasta sarjaohjelman alusta. Kevään toisessa ottelussa Loiske taisteli avausjakson ansiokkaasti Ilves-Kissojen vieraana, mutta taipui lopulta selvään 1–4-tappioon. Ilonaiheita kuitenkin löytyi ainakin kaksi: kauden avausmaali ja oleellisesti terävöitynyt puolustuspelaaminen.

– Nyt kaivataan vain kärsivällisyyttä. Kolme ensimmäistä peliä on etukäteen sarjan kärkitrioa vastaan. Vaikka avausjaksokin oli Ilves-Kissojen hallintaa, niin me puolustimme hyvin. Taisteluilme oli hyvä ja pelaajat auttoivat toisiaan. Toinen puolisko olikin jo hankalampi meille, tilitti Loiskeen valmentaja Janne Malmi.

Toisella 45-minuuttisella Ilves-Kissat sai rankkarista avausmaalin ja toisen osuman kulmurista. Näin taistelu voitosta oli Loiskeen kannalta ohi. Sääksjärveläiset saivat kuitenkin hyvän hetken puoliajan puolessavälissä ja Teemu Hannula pelasi tekpaikan Osma Fationille, joka terävällä liikkeellä iski kavennusosuman.

– Pelaajien yleisilmeeseen olen tyytyväinen. Nyt olemme joutuneet lähtemään peleihin puolustuksen kautta, kuten joudumme vielä seuraavaankin eli NoPS-otteluun. Uskon sen olevan jatkossa meille postiivinen asia. Omaa pallollista pelaamista sitten pääsemme testaamaan, kun alkurypäs on hoidettu, tuumi Janne Malmi.

Nokian Palloseura tulee Sääksjärvelle lauantaina 11. toukokuuta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.