Nuoret ideoivat tapahtuman nuorille – Ilmainen Zonefest tarjoaa räppiä ja tubettajia

K13 -ryhmäläisten valomaalausta Kulttuurikeskus PiiPoossa. (Kuva: Katriina Nylund)

Tulevana perjantaina 17. toukokuuta järjestetään ilmainen Zonefest -tapahtuma nuorille. Se toteutetaan Ideaparkissa Zones by Särkänniemessä klo 20-24.

Nuorten ideasta liikkeelle lähteneen Zonesfest -minifestarin taustalla on useamman tahon yhteistyö. Lempäälän nuorisopalvelut, Kulttuurikeskus PiiPoo ja Zones by Särkänniemi yhteistyössä ovat osallistaneet suunnittelussa nuoria. Festareiden taustalla on K-13 -niminen ryhmä nuoria.

– Lempäälän kunnan nuorisopalvelut pyrkii toimimaan siellä, missä kunnan nuoret viettävät aikaa. Ideaparkissa nuoria liikkuu paljon ja sieltä heidät voi myös tavoittaa. Sen vuoksi on perusteltua ja järkevää, että myös nuorisotoiminta laajenee tällaisiin paikkoihin, kertoo nuorisotoiminnanohjaaja Tuulia Korpela.

Zonefest on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Esiintyjinä ovat nuorten toiveesta IBE sekä tubettajat Niko ja Santtu, jotka puhuttelevat erityisesti yläkouluikäisiä. Lisäksi on paljon muuta K13-ryhmäläisten ideoimaa toimintaa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.