LeKi Hockey Oy konkurssiin, yhdistykselle ei luvassa paikkaa Suomi-sarjaan

Onko LeKillä asiaa Suomi-sarjaan?

Lempääläisen edustusjääkiekon tuoreimmat uutiset kertoivat, että Mestis-toimintaa pyörittänyt osakeyhtiö LeKi Hockey on jättänyt torstaina 9. toukokuuta konkurssihakemuksen. LeKi Hockey ei saanut jääkiekkoliitolta enää Mestis-lisenssiä, joten velkaiselle yritykselle ei juuri muita vaihtoehtoja jäänyt kuin hakeutua vararikkoon.

Lempäälän Kisa 1955 Jääkiekko ry haki jääkiekkoliitolta paikkaa maan kolmanneksi korkeimmalta tasolta eli Suomi-sarjasta perusteluinaan se, että Tampereen alueella on paljon nuoria pelaajia ja myös LeKin oma A-nuorten joukkue menestyi Mestis-tasolla hyvin, joten pelaajapohja olisi ollut vankka. LVS:n saamien tietojen mukaan jääkiekkoliitto olisi kuitenkin epäämässä paikan Suomi-sarjasta ja tarjoamassa paikkaa alueellisesta kakkosdivisioonasta.

– Neuvonpito jääkiekkoliittoon on vielä kesken, joten mitään satavarmaa päätöstä tulevan kauden sarjapaikasta emme ole tehneet, tiedottaa LeKi Jääkiekko ry:n puheenjohtaja Mika Heikkilä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.