Lempo-Volleylle seitsemän pelaajasopimusta

Lempo-Volleyn ensimmäiset viralliset pelajaat: 1-sarjan sopimuspelaajat Jyri Niemi, Tommi Nieminen, Verneri Halttula ja Kasper Pennanen. Kuva: Jani Huurne

Lentopallon miesten ykkössarjaa pelataan tulevalla kaudella Lempäälässä Lempo-Volleyn nimellä. Tavoitteena on rakentaa vähintäänkin edelliskauden Lempäälän Kisan tapainen ja tasoinen laadukas joukkue. LeKihän oli viime sesongilla ykkössarjan viidenneksi paras tiimi.

Joukkueen rakennusvaihe on hyvässä vaiheessa, sillä Lempo-Volleyn julkistuspäivänä launtaina 11. toukokuuta paljastettiin seitsemän tuoretta pelaajasopimusta.

Viime vuoden LeKi-joukkueen kulmapelaajista libero Jyri Niemi, yleispelaaja Kasper Pennanen sekä sentterit Teemu Koivunen ja Sten Kruuda iskevät palloa parkettiin lempääläistiimin hyväksi tulevallakin sesongilla. Uutena pelaajana Lempoon liittyy Aitolahden Riennosta 197-senttinen yleispelaaja/hakkuri Henri Laine. Viime vuonna lähinnä Lempäälän Jyryssä 2-sarjaa pelanneet 17-vuotias yleispelaaja Tommi Nieminen ja 20-vuotias passari Verneri Halttula ovat myös Lempo-Volleyn miehiä jatkossa.

– Tässä on hyvä ja nuorekas avauspaketti. Teemme ykkössarjaan noin 10–12 pelaajasopimusta. Kakkossarjaankin saadaan iskukykyinen sakki, sieltä voi sitten tarpeen tullen nostaa nälkäisiä pelimiehiä portaan ylemmäs, kertoo Lempon pääkäskijä Esa Kunnari, jonka aisapareina valmentavat viime kaudelta tutut Jani Huurne ja Marko Laakso. Lempo-Volleyn kakkosjoukkueen peräsimestäkin löytyy tuttuja nimiä eli Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki.

Lempo-Volleyn seurajohdosta tiedotetaan, että kysyntää Lempäälään pelaajien taholta on ollut ennätyksellisen paljon. Nyt tehtyjen sopimusten ohella kaksi-kolme muutakin on työn alla ja vain vahvistusta vailla. Hakkarin parketilta tutuiksi tulleista kokeneista pelaajista Sauli Silpo, Ossi Vesanen ja Jukka Lehti lopettavat kilpauransa ja Tuomas Siirilä siirtyy opiskeluiden perässä Turkuun ja TuToon.

–  Lentisikoni Anssi Vesasen kanssa neuvotellaan jatkosopimuksesta hyvässä hengessä. Elämme toivossa, että Anssi jatkaa hienoa uraansa kotikylänsä uudessa seurassa, kommentoi Esa Kunnari.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.