Loiske sinnitteli NoPSia vastaan

Kuva: Kari Etelä
Ottelun ykköspelaaja Nokian Mohammed Koroma oli alituinen uhka Loiskeen maalilla, kun NoPS kävi hakemassa Sääksjärveltä 4–0-voiton.

Kolme sarjan etukäteissuosikkia on nyt Sääksjärven Loiskeen osalta kohdattu jalkapallon kolmosdivarissa. Viimeisin kärkipäähän povattu vastus oli Nokian Palloseura, joka kävi näyttämässä laatunsa Sääksjärvellä ja voitti Loiskeen vastaansanomattomin lukemin 4–0. Loiskeen kolmen pelin saldo on koko lailla murheellinen eli nolla pistettä maalierolla 1–13.

Omat saumansa Loiskeellakin oli. Hyökkäyspeli oli ehkäpä kauden tähän mennessä terävintä, mutta jäi tehottomaksi. Kun NoPS oli mennyt kentän ykköspelurin eli Mohammed Koroman upealla ylänurkkavedolla johtoon, oli Loiskeella loistosauma tasoitukseen. Jämsänkosken Ilveksessä edelliskausilla pelannut ja Loiskeen tuore kasvo Simeon Europaeus pääsi läpiajoon, mutta ratkaisuyrityus oli heppoinen. Myös Sampo Suonpää kiemurteli toisella jaksolla itsensä loistopaikkaan, mutta Suonpään veto oli tussaritasoa. Loiskeen ykköspelaaja oli keskikentän taitava työmyyrä Akseli Tiensuu.

Pelin lopussa NoPS kaunisteli lukemia muutamalla hienolla osumalla. Etenkin Toni Tuurin 4– 0-osuma oli upea kuti.

– Luottavaisin mielin olemme. Koko ajan menemme pienin askelin eteenpäin. Huolellisuutta vaan tarvitaan, että pääsemme voittojen tielle, loi valmentaja Janne Malmi uskoa Loiskeen-faneille.

Seuraava vastustaja on ACE Hervannasta, jonne Loiske ajelee perjantaina 17. toukokuuta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.