”Makeet puitteet, kunpa vastaavia olisi enemmänkin” – Lentisjunnujen suurturnaus toteutti unelmia

Lempäälän Jyryn F-pojat valmentajanaan Timo Kela (keskellä) pääsivät pelaamaan tavallista isommissa ympyröissä. Kuva: Antti Raunio

Yli 300 pelaajaa ja 80 joukkuetta. Ideapark tungettiin täyteen lauantaina nuoria lentopalloilijanalkuja, kun Lounais-Suomen F-junioreiden kauden lopputurnaus pelattiin keskellä kauppakeskusta. Pitkään suunniteltu suurtapahtuma osui järjestäjien mukaan nappiin.

– Olin unelmoinut, miten tapahtuma menisi, ja se meni juuri käsikirjoituksen mukaan. Syksyllä aloitettiin suunnittelu ja kokonaisuus meni hienosti läpi, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Sini Rönnqvist, joka oli isossa vastuussa tapahtumajärjestelyissä.

Keskuspuistoon viritettiin kaksi junnukenttää, ja urheiluareenalle kuusi lisää. Jokaisella joukkueella oli kaksi peliä päivän aikana. Pikkujunnujen kausi sai mieleenpainuvan päätöksen.

– Ideapark oli mahtava paikka järjestää tällainen turnaus. Vastaavia kauppakeskuksia pitäisi pystyä hyödyntämään paljon paremmin, valitettavasti Etelä- ja Lounais-Suomessa ei oikein ole yhtä hyviä. Kunpa sellaisia ostareita olisi enemmän, joilla voisi pitää urheilutapahtumia, Rönnqvist haaveilee.

– Kun kyselin pelaajien, valmentajien ja vanhempien fiiliksiä päivän aikana, tuli paljon kehuja ja junnut näyttivät todella viihtyvän.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.