LeKi Yleisurheilu räjäytti potin ja oli tyly järjestäjä Sisulisämaastoissa – mitalitaulukko komeaa luettavaa

T9 joukkuemestarit ykköskorokkeella: Aino Väätäinen (vas.), Ella Rajala ja Jenna Mäkynen. Kuva: Saija Salovaara

Lempäälän Kisa Yleisurheilu järjesti nyt toisena vuonna peräkkäin lauantaina 11.5. Hämeen piirin 9–15-vuotiaiden maastomestaruuskilpailut. Järjestävän seuran 41 urheilijaa olivat vieraille tylyjä: kaikkiaan 12 eli lähes puolet jaettavina olleista piirinmestaruuksista jäi Lempäälään. Rajuinta jälkeä tekivät 12-sarjan pojat napatessaan kolmoisvoiton sekä sen myötä joukkuekilpailun mestaruuden. Mitalitaulukossa LeKi Yleisurheilu oli piirin paras seura.

Henkilökohtaisen kisan mestaruuteen juoksivat Eerik Ruuti (P11 1 km), Nella Mäkynen (T12 2 km), Oliver Kaikkonen (P12 2 km)  ja Eelis Kuusjärvi (P13 2 km). Hopean ottivat Eliel Bass (P9), Kasper Vesanen (P12 2 km), Eero Ranta (P13 2 km) ja Ella Noora Haapalehto (T14 2 km). Pronssimitalisteja olivat Ella Rajala (T9 1 km) ja Aarne Kalela (P12 2 km).

Joukkuemitaleja kertyi kaikkiaan yhdeksän, joista peräti kahdeksan oli mestaruutta. Joukkuekultaa maistoivat Ella Rajala-Jenna Mäkynen-Aino Väätäinen (T9), Eliel Bass-Otto GuttormAkseli Kuusjärvi (P9), Iiris AhoSaana AhtiAada Ylilehto (T10), Anssi HoffrénJoona KivistöAkseli Koivula (P10), Eerik Ruuti-Viljami KuusjärviNoel Nikulainen (P11), Nella Mäkynen-Iina NiemeläNiia Niemelä (T12), Oliver Kaikkonen-Kasper Vesanen-Aarne Kalela (P12) ja Eelis KuusjärviEero Ranta-Petteri Haapaniemi (P13). Lisäksi kolmikko Eero SarkkinenMiska MäntyJoel Lipponen (P9) otti joukkuepronssin.

Joukkueen täydensivät ja upeat suoritukset mitalistien lisäksi tekivät: Olivia Ala-Nikkola (T9), Noora Nieminen (T9), Hertta Rajamäki (T9), Lukas Lehtinen (P9), Eino Rantala (P9), Helmi Rajamäki (T10), Siru Rasinmäki (T10), Nanna Salovaara (T10), Eemeli Riikonen (P10), Kiira Kilpinen (T11), Anni Weitz (T11), Otso Luodeslampi (P13) ja Miika Niemelä (P14).

Teksti: Timo Reunanen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.