Lempäälän lukion uudet ylioppilaat

Lempäälän lukiosta valmistui 85 ylioppilasta. LVS onnittelee!

Aaltonen Jatta Henriikka, Ahvenjärvi Veera-Maria Orvokki, Aimolahti Suvi Helena Emilia, Chivhanga Sahara Tendai, Haapamäki Valtteri Juhani, Haho Roosa Annika, Hautakangas Toivo Benjamin, Hautamäki Eetu Matias Jaakonpoika, Heikkilä Santeri Matias, Helin Mikael Erik, Helin Tommi Teuvo Kalevi, Herkkola Helmileena Iida Aliina, Hoikkanen Heta Karoliina, Huhdankoski Lauri Jalmari, Huhdanperä Oona Camilla, Hussa Ella Anna Eerika, Jalonen Vilma Maarit, Jokinen Julia Jenny Eleonora, Juomoja Jutta Aino Vilhelmiina, Kallio Toni Antero, Karppinen Nea Mikaela, Karvinen Olli Jaakko Alvari, Kaseva Sanna Mari Margareta, Kemppainen Ville Valtteri, Ketola Anne-Kaisa Karoliina, Kivelä Aleksi Marko Oskari, Kivelä Viivi Senja Sofia, Kortelahti Alpo Eliel, Kääriäinen Kaisa Emmi Eveliina, Laakkonen Samuli Mikael, Lahti Camilla Eveliina, Laihiainen Sami Tapio, Lamminpää Ulrika Marija, Lampi Veera Maria, Lehto Jesse Elias, Lehto Milla Karoliina, Lehtotie Mila Sara Sofia, Leppäkorpi Julia Ida Vilhelmiina, Leppänen Lauri Jari Mikael, Levä Jan Jouni Julius, Linna Iida Sofiina, Lipsanen Peetu Päiviö, Lyytikäinen Iisa Linnea, Majaus Ella Alina, Marjamäki Tiia Kristiina, Markkula Aleksi Mikael Kristian, Mecklin Akseli Sakari, Mikkola Valtteri Mika Aatos, Mikkonen Veeti Ville Juhani, Mäkelä Julius Albert, Mänty Vilho Valeri, Nenonen Kalle Aleksi Ilmari, Nieminen Peetu Veikka Petteri, Niskanen Iida Elli, Nummela Yasmin Rosa Amanda, Närvänen Henrik Juhani, Pajunen Lassi Antero, Paloniemi Veera Susanna, Parpola Minna-Mari Janita Karoliina, Paukkuri Janika Amanda, Paulsen Maria Alexandra, Pennanen Jukka Leevi Mattias, Perko Juho Markus Mikael, Piippo Matleena Siiri-Kirsikka Aleksandra, Rautio Eetu Aukusti, Roiha Joanna Hellen, Räikkönen Niilo Juhani, Soikkonen Milla Maria Aleksandra, Tapanainen Iina Sara Henriikka, Toukomaa Frans Aaron Apollo, Tuomela Veera Tuulia, Tuominen Artturi Simeon, Ukkonen Otto Eemeli, Vahlberg Mirella Milla Maria, Vainio Aleksi Johannes, Valtamo Tiitus Onni Tapio, Vanhatalo Rasmus Veikka Viljami, Viljakainen Elias Antton, Viljamaa Liina Josefiina, Viljamaa Saana Matilda, Virolainen Oona Matilda Aurora, Virtanen Ella Annina, Virtanen Laura Karoliina, Väisänen Alisa Katariina, Väkeväinen Susanna Hanna Maria.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?