Vesilahden ideakisa poikii ehdotuksia palvelukeskuksen suunnitteluun. – Jarkko Pakaslahti: ”En ole vielä syvällisemmin suunnitellut hankkeiden toteuttajaksi ryhtymistä”

Jarkko Pakaslahti toivoo ideakisan poikivan erilaisia suunnitelmia.

Kerrostaloja, pientaloja, kevyen liikenteen bulevardi vai mitä on tulossa? Vesilahden palvelukeskuksen suunnittelun ideakilpailu on poikimassa ainakin kolme erilaista suunnitelmaa jatkokehittelyyn.

– Kilpailu oli tarkoitus järjestää pelkästään palvelukeskusalueelle, mutta Lammasniemi haluttiin tuoda myös toimijoiden tietoisuuteen, kertoo Jarkko Pakaslahti Vesilahden kunnasta.

Kilpailuun ehtii vielä hyvin mukaan. Ideat pitää toimittaa kuntaan 31. toukokuuta mennessä.

– Kesäkuun alussa saamme toivottavasti verrattavaksi hyvin erilaisia ideoita. Kuun alussa kokoontuu myös kaavatoimikunta, mikä virallisesti arvioi idea sekä vie ne käytännön tasolla kaavoitustyöhön sisään.

Alueiden kaavoitus odottaa nyt kisan tuloksia.

­– Hankkeita kaupataan koko ajan mahdollisille toimijoille. Uskon siis, että hankkeet saadaan vauhtiin hyvinkin pian kaavoituksen etenemisen myötä.

Jarkko Pakaslahti on toiminut Vesilahden elinvoimapäällikkönä, mutta hän halusi siirtyä muihin tehtäviin. Vesilahdessa on arveltu, että rakentajana tunnettu Pakaslahti saattaa olla itse mukana palvelualueen toteutuksessa.

– En ole vielä syvällisemmin suunnitellut itse tuota hankkeiden toteuttajaksi ryhtymistä. Aika näyttää, mikä roolini tulee olemaan.

– Jatkan edelleen yrittäjänä ja tulen olemaan Vesilahden elinvoimassa ainakin sparraajana mukana. Koen, että Vesilahti tarvitsee nyt eniten aktiivisia yrittäjiä ja itsekin pystyn toimieni kautta viemään asioita eteenpäin, Pakaslahti toteaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.