Kolmannen yläkoulun KVR-urakkatarjous ylitti määrärahan – kunta tinkii materiaaleista ja kalusteita

Lempäälän yhdyskuntalautakunta on valinnut kolmannen yläkoulun KVR-urakoitsijaksi YIT Suomi Oy:n. Lautakunta kuitenkin edellyttää, että hanketta kehitetään urakoitsijan kanssa niin, ettei se ylitä taloussuunnitelmassa hankkeelle hyväksyttyä 14,6 miljoonan euron määrärahaa.

Yhdyskunnan palvelualue pyysi urakkatarjouksia kolmelta osallistumishakemuksista neuvotteluvaiheeseen päässeeltä toimijalta. Tarjoukset pisteytettiin, ja korkeimman pistemäärän sai YIT Suomi, jonka 15,8 miljoonan euron tarjous kuitenkin ylittää hankkeen määrärahan.

– Yhdyskunnan palvelualueen ja opetuspalveluiden viranhaltijat sekä rakennuttajakonsultti ovat käyneet tarjoussuunnitelmaa läpi ja todenneet, että tarjotun suunnitelman tiloja on mahdollista tiivistää ja materiaaleista ja kalusteista pystytään säästämään siten, että määräraha riittää, yhdyskuntalautakunta toteaa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.