Lempäälän jäätelökesä alkoi ja uutuusmaku noussut heti lasten suosikiksi: ”Toivotaan viime kesän tapaisia helteitä”

Myllyrannan jäätelökioskin myyjät Henna Brandt (vas.) ja Emma Cox toivovat lämmintä kesää, jotta ihmiset löytävät jäätelön luokse. Kuva: Antti Raunio

Myllyrannassa on taas kesän tuntua, kun jäätelökioski on avannut ovensa. Hieman kolea puolipilvinen keli ei haittaa, ja useat ovat jo löytäneet tiensä tiistaina 14. päivä toukokuuta avatulle kioskille. Myyjä Henna Brandt esittelee innoissaan tämän kesän uutuusmakuja, joita on useita.

– Verigreippisorbetti, karamellikaura, geisha, purkka… Brandt laskeskelee eikä uutuuksista meinaa tulla loppua.

Mitkä ovat tulevan kesän hittimaut?

– Uskon vahvasti, että purkka ja geisha ovat kesällä kova sana, Brandt tuumii.

Hänen kanssaan myymässä oleva Emma Cox lisää, että purkka on varmasti lasten suosikki, se on jo nyt tullut selväksi.

 

Jäätelökesään vaikuttaa vahvasti sää, onko hellevaltaista vai tuleeko ennätyssateinen kesä. Myyjät unelmoivat kesän 2018 kaltaisesta helleputkesta.

– Jätski pitää kyllä aina suosionsa kesäherkkuna, mutta totta kai toivotaan tänäkin kesänä samanlaista auringonpaistetta, Brandt vinkkaa sääjumalille.

Lempäälässä ei kovinkaan montaa jäätelökioskia ole, ainakin Ideaparkissa saa jo jäätelöä päätyovien vierustalta. Jäätelönmyyjä on oiva kesätyö nuorelle, molemmat sanovat.

– Minulla on nyt neljäs kesä menossa. Myllyranta on tosi mukava ja kaunis paikka kioskille. Veneilijätkin tulevat usein tähän piipahtamaan, kertoo Brandt.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.