Nuorentuneella LeKi-futiksella vaikea alku nelosdivarissa

Jalkapallon nelosdivarissa pelaava LeKi-futis nuorentui ja muuttui rosteriltaan tähän kauteen melkomoisesti. Mukaan on tullut oman junnukoulun käyneitä pelimiehiä, joilla on vielä nelosen tasolla hiukan oppirahoja maksettavanaan. LeKin saldo neljästä pelistä on neljä tappiota ja maalisuhde murskaava 2–16.

– Tämän kauden ainoa päämäärä on turvata sarjapaikka ja ajaa nuoria kavereita sisään. Ongelmana on ollut, ettei sakilla ole varsinaista valmentajaa, mutta sekin puute saattaa lähiaikoina korjaantua, kommentoi LeKi-futiksen puheenjohtaja Petri Mäkinen.

LeKiä vuosikauden kantaneita kokeneita pelaajia on jäänyt pois, kuten esimerkiksi Janne ja Tommi Lehtimäki. Samu Nevala, Joonas Haapasaari ja Sampo Clewer edustavat joukkueessta jatkuvuutta.

Sarjaporrasta alempana Loiskeen kakkostiimi sen sijaan on aloittanut kevätpelit hurjasti nappaamalla vitosdivarissa kolmesta pelistä kolme voittoa. Yhdeksällä pisteellä Loiske keikkuu sarjakärjessä. Tommi Ahola (3 maalia) sekä Petteri Saukonniemi ja Mikke Litmanen (molemmat 2 maalia) ovat olleet alkukauden maalitykit.

Vesilahden Visa tippui viime syksynä kutosdivariin ja on aloittanut kautensa voitolla, tasapelillä ja kahdella tappiolla. Tampereen alueella jalkapallodivisioonia on seitsemänteen saakka.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.