Poimintoja: Lahtariämmiä, vaarallisia polkupyöriä ja rajoituksia koululaisten lihansaantiin

Tuomareita haukutaan lahtariämmiksi ja he saavat postipaketeissa ulostetta ja tuhkaa – Lakimiesliiton mukaan vainoaminen ulottuu myös muihin oikeudenkäytön ammattilaisiin. Noin kaksi kolmasosaa tuomareista on kokenut epäasiallista käytöstä ja vaikuttamisyrityksiä, kertoo tuore Suomen tuomariliiton kysely. Sitä kirvoittavat esimerkiksi huoltoriita- ja seksuaalirikosoikeudenkäynnit.

hs.fi

Keskusta haluaa edistää ilmastonmuutoksen torjumista niin, että jokainen suomalainen voi lopputuloksen kanssa elää – yksityisautoilun kieltäminen ja veron säätäminen maidolle tai lihalle eivät tule kyseeseen. Sipilän mukaan peltojen hiilensidonta voisi olla yksi elementti maatalouden kannattavuuden parantamisessa. Viljelijälle maksettaisiin hehtaarikohtainen tuki päästökaupan tuloja tai muuta kannustinta käyttäen.

maaseuduntulevaisuus.fi

 

Pyöräliitto varoittaa ilmaisista polkupyöristä – laatu niin huono, ettei huoltamokaan suostu korjaamaan.

taloussanomat.fi

 

Valkeakosken kouluissa kasvisruoasta on tulossa jokapäiväistä: ”Liharuokien annoskokoja rajoitetaan, ettei ruokailu menisi pelkästään makkaransyönniksi”

iltalehti.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?