Tanssija Venla Nurmikolulle Lempäälän kunnan kulttuuristipendi

Lempääläiselle Venla Nurmikolulle on myönnetty tuhannen euron Lempäälän kunnan kulttuuristipendi. Pirkanmaan Tanssiopistossa tanssivalle Nurmikolulle myönnettiin stipendi koskien kolmea tanssitapahtumaa: kuuden päivän Kansallisoopperan järjestämää kesäkurssia Kuopio tanssii ja soi -festivaaleilla, Estradi-tanssikilpailua huhtikuussa Helsingissä ja Performing arts SM-kilpailu Dance&show´ta.

– Hienoa saada stipendi! Rahasta on paljon apua, kun kilpailuihin osallistumismaksut ovat aika kalliita ja majoittuminen ympäri Suomea maksaa. Kilpailukokemus on tärkeää, ja ne antavat varmasti lisäkoulutusta ja varmuutta tanssijana, Nurmikolu kertoo.

– Unelmani on tulla ammattitanssijaksi, tai esimerkiksi koreografiksi tai opettajaksi. On ollut hienoa pystyä harrastamaan tanssia Lempäälässä näin pitkälle, kun täällä on ollut niin laadukas opisto.

Lempäälän kunta on varannut kulttuuristipendeihin vuoden 2019 talousarviossa 3 000 euroa, joten vielä 2 000 euroa jäi jakamatta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.