Menestyksellä on hyvä ratsastaa

Kiitos Leijonien upeiden kapteenien Marko Anttilan ja Jenni Hiirikosken ansiosta Lempäälä ja LeKi ovat olleet koko valtakunnan mediassa hienosti esillä! Tämän ovat huomanneet myös kunnan johtavat poliitikot kunnanjohtaja Heidi Rämöstä lähtien ja ovat tietenkin lähteneet mukaan ”Mörkö”-huumaan, kun kerran Lempäälä on positiivisessa mielessä esillä. Voi vain kysyä, mitä kunnan päättäjät ovat tämän menestyksen eteen tehneet?

Valitettavasti kevään aikana menetettiin Lempäälästä Mestis-joukkue, joka toi myös kunnalle paljon näkyvyyttä, kuitenkaan Lempäälän päättäjät eivät nähneet tarvetta joukkuetta auttaa. Tukea pyydettäessä kunta sanoi ei. Myöskään LeKin juniorijääkiekon ja ylipäätään lasten ja urheilun tuet Lempäälän kunnassa ovat huomattavan pienet verrattuna moneen muuhun kaupunkiin ja kuntaan. Rahaa löytyy kuitenkin parkkitaloihin ja muihin vastaaviin hankkeisiin…

Eli, kuten aina poliitikkojen osalta, niin menestyvillä ja positiivisilla asioilla on hyvä ratsastaa ja tuoda omaa naamaa esille, mutta harvemmin heiltä ei oikeasti mitään apua/tukea tarpeen vaatiessa ole tiedossa. Tälläkin LeKin viimeiseksi jääneellä Mestis-kaudella ainoastaan Jocka Träskbäck kaikista kunnan päättäjistä toi LeKiä hyvin esille sosiaalisessa mediassa ja tietenkin käymällä itse peleissä. Olisi sinne halliin muitakin mahtunut ja mielellään otettu vastaankin.

Lopuksi täytyy vielä todeta, että, nyt kun Markolle suunnitellaan ehdottomasti ansaittua muistamista kunnan puolesta, niin toivottavasti kunnan päättäjät muistavat kilpailuttaa mahdollisen patsashankkeen tai vastaavan riittävän hyvin, ettei vaan kukaan paikallinen pääse sitä toteuttamaan. Kyllä taas varmasti löytyy se halvin, mutta ei välttämättä paras tekijä.

 

Janne Laakso

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?