Suomi juhlii – Mörkö juhlii: Suomi on jääkiekon maailmanmestari ja Lempäälän oma poika Marko Anttila kultakapteeni

Kultakapteeni Marko Anttila. Kotikunta Lempäälä, pituus 203 cm. Kuva: Jääkiekkoliitto

Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden 2019! Sunnuntaina 26.5. pelatussa finaalissa Suomi voitti Kanadan maalein 3–1. Ei liene vaikea arvata, kuka nousi finaalin sankariksi ja koko Suomen kultapojaksi: Lempäälästo kotoisin oleva Suomen kapteeni Marko Anttila teki kaksi maalia ja se oli niin sanotusti siinä.

Suomen kolmannen maalin tehtaili Harri Pesonen ja maalilla maalivahti Kevin Lankinen pelasi elämänsä ottelun ja oli voiton takuumuurari. Anttila pääsi nostamaan kultapokaalin suorille käsivarsilleen kapteenin roolissa.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat seuraa Mörköhuumaa koko tulevan viikon – pysy mukana!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?