Kuusiniemi Turun huippukisojen lähtöviivalle

LeKi-YU:n pikakiituri Santeri Kuusiniemi sai mieluisan uutisen, kun hänet hyväksyttiin Suomen kovimpien yleisurheilukisojen eli Turun Paavo Nurmi -gamesien osallistujaluetteloon miesten sataselle. Kisat pidetään tiistaina 11. kesäkuuta.

Kuusiniemi saa kirittäjäkseen muun muassa yhden maailman nopeimmista miehistä eli USA:n konkarisprintteri Justin Gatlinin.

– Kevään ykkösmissio on ollut lukea ja valmistautua kauppakorkean pääsykokeisiin 5. kesäkuuta, joten juoksuun kisojen muodossa paneudutaan niiden jälkeen. Kauden päätavoite on päästä Ruotsin 22-vuotisten EM-kisoihin. Rajat sinne ovat aika kovat eli satasella 10.50 ja 200 metrillä 21.30, kertoo Kuusiniemi alkukesän kuulumisiaan.

Nuorten EM-kisoihin LeKistä paikan on jo juossut kestävyysmenijä Klaara Leponiemi 10 000 metrillä. Myös korkeushyppääjä Matias Mustosen päämääränä siintää pääsy EM-kisoihin, jonne vaaditaan tulos 215.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.