Lempäälästä lähtee 14 joukkuetta, Vesilahdelta yksi

Lentisjunnujen kesän kirsikka Power Cup alkaa torstaina – Rovaniemellä pelataan vielä vanhojen seurojen nimillä

Kuva viime kesältä 2018. Jyry Yodan Lari Roininen huudattaa ja Kasper Vesanen, Kendron Tüür, Lauri Lahtinen, Kaapo Korkola ja valmentaja Pasi Korkola yhtyvät riemuun. Kuva: Jonna Korkola

Lentopallon suurturnaus Power Cup alkaa torstaina  6. kesäkuuta. Tänä vuonna Power Cup pelataan Rovaniemellä. Turnaus kestää neljä päivää torstaIsta sunnuntaihin, ja useat lähtevät matkaan jo keskiviikkona pitkän välimatkan vuoksi.

Power Cup on kokoluokaltaan maailman suurin juniorilentopalloturnaus, ja joukkuemäärä on lähes 1 000. Tänä vuonna pohjoisen pelipaikkakunnan vuoksi uusiin joukkuemäärien ennätyksiin ei turnauksessa päästä.

Lempäälästä turnaukseen lähtee 14 juniorijoukkuetta, yhdeksän LeKistä ja viisi Jyrystä. Vesilahden Visasta turnaukseen lähtee E-tyttöjen Supersarjaa pelaava VesVi Kotkat.

Toukokuun alussa julkistettiin Lempäälässä uusi lentopalloseura Lempo-Volley. Powerissa juniorit pelaavat vielä Lempäälän Kisan ja Jyryn joukkueilla.

– Power Cup kesäkuun alussa pelataan vielä Jyryn ja LeKin nimillä, koska ilmoittautuminen oli sen verran ajoissa, ettei uusi seura ollut vielä valmis, kertoo Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montonen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.