Myötätuuli kiritti Loiskeen kotivoittoon

Sääksjärven kentällä helatorstaina 30. toukokuuta raivosi myrskyä lähennellyt lounaistuuli pitkin kenttää. Jalkapallon kolmosdivaripeliin se toi omat mausteensa, kun isäntäsakki Loiske ja vierastiimi TPV/2:nen iskivät yhteen. Aluksi juhli tuuli takanaan pelannut TPV ja meni avauspuoliskolla 2–0-johtoon, mutta toisella jaksolla myötätuuli pullisti Loiskeen purjeita neljän maalin verran. Lopputulos Sääksin stadionilla 4–2.

– Tyytyväinen olen, että usko säilyi omaan tekemiseen kahden maalin tappioasemasta huolimatta. Fiilis oli koko ajan, että homma on hallussamme, mietti Loiskeen valmentaja Janne Malmi.

Voiton tuomat kolme lisäpistettä nostivat Loiskeen sarjataulukon seitsemänneksi, koossa loiskelaisilla on kuusi pistettä kuudesta pelistä.

Ensimmäisen puoliajan hahmo oli Säijän kentän samettisella nurmella alkuoppinsa saanut TPV:n Topi Järvi, joka on tehnyt pitkän ja monipolvisen futiskiertolaisen uran pelaten muun muassa Valkeakosken Hakassa. Nopea Järvi juoksi kaksi kertaa Loiskeen keskipuolustukselta karkuun ja viimeisteli kliinisesti osumat.

Toiselle jaksolle Loiskeen valmennustiimi vaihtoi kolme uutta pelaajaa, jotka toivatkin aivan eri tason tehoja peliin. Loiske iski 19 minuutissa peliminuuttien 51 ja 70 välillä neljästi pallon TPV:n nuottaan ja ratkaisi näin voiton itselleen. Maalisamban alkutahdin löi taitava Teemu Hannula, sitten seurasivat osumat Petteri Kajasmaalta, Pessi Suonpäältä ja Osma Fationilta.

– Meillä on laaja rosteri, sen kierrättäminen on järkevää. Kaikille tulee antaa mahdollisuuksia näyttöihin, perusteli Malmi vaihtorulettiaan.

Mainittujen ohella keskikentän taituri Akseli Tiensuu oli loistavassa pelivireessä, samoin Sampo Suonpään taitavaa pelaamista oli ilo seurata.

Seuraava vastustaja Loiskeella on sarjajumbo, vielä nollakerhossa majaileva Janakkalan Pallo.

Kuva: Kari Etelä
Akseli Tiensuu oli taistelun ruumiillistuma, kun Loiske nappasi makean 4–2-voiton TPV:2:sesta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.