Hellekelissä tarvittiin hieman erilaista viilennystä

Power Cupista kulta ja pronssi Lempäälään – palokuntaakin tarvittiin Rovaniemellä viilentämään tunnelmaa

Mestarit! Jyryn E-pojat Supersarja. Kuvassa vasemmalta Pasi Korkola, Frans Välimäki, Lari Roininen, Verneri Porttikivi, Tuomas Huttunen ja Jouni Huttunen. Kuva: Elina Välimäki

Lentopallon junioreiden suurturnaus Power Cup pelattiin kuluneella viikolla paikoittain helteisissä olosuhteissa Rovaniemellä. Keli suosi pelaajia, sillä kesäkuun alku ja helle eivät Rovaniemellä ole takuuvarma asia. Välillä kuumuus kävi turnauksen aikana niin kovaksi, että viilennystä haettiin ulos tuoduista lumikasoista ja palokunta saapui paikalle suihkuttamaan pelaajia vedellä.

Lempäälästä neljän päivän koitokseen lähti 14 joukkuetta ja Vesilahdesta yksi. Tuliaisina oli kaksi mitalia: Jyryn E-pojat voittivat Supersarjan kultaa ja LeKin E-tytöt puolestaan Supersarjan pronssia. Power Cupissa ikäluokat on jaettu kahteen sarjaan: Supersarjaan ja Tsemppisarjaan.

Jyryn pojat kirkastivat viime vuotisen hopeansa nyt kirkaimmiksi mitaleiksi. Power Cup -mitalit olivat arvokas tapa päättää kausi Jyrylle ja Kisalle, kun ensi kaudesta alkaen lentopallotoiminta siirtyy uuden seuran Lempo-Volleyn alaisuuteen.

Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat LeKi Kootut C-tyttöjen Tsemppisarjassa (5.) Jyryn B-pojat Supersarjassa (6.), F-pojat Tsemppisarjassa (8.) ja LeKi Tikut D-tyttöjen Tsemppisarjassa (10.)

Vesilahden Visan joukkue E-tyttöjen VesVi Kotkat sijoittui E-tyttöjen Supersarjassa sijalle 24.

D-poikien Supersarjassa Jyry Musta oli 13. ja Jyry Oranssi 15. LeKin B-tytöt olivat Supersarjan 12., C-tyttöjen Tsemppisarjassa muut LeKin joukkueet olivat sijoilla 27 ja 46. D-tytöissä LeKi Takut Tsemmpisarjan 40., ja E-tyttöjen Supersarjassa LeKi Leenut sijalla 40 ja Tsemppisarjassa LeKi Tiinut sijalla 44.

LeKi Liinut E-tyttöjen pronssilla. Kuvassa ylhäällä valmentaja Jukka Rajala, vasemmalta huoltaja Kati Kopperoinen ja pelaajat Venla Rajala, Seela Turunen, Venla Vaittinen ja Iina Turunen. Kuva: Jani Huurne

Palokunta kävi viilentämässä hellepäivinä pelaajia. Kuva: Jukka Rajala

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.